Algemene Verordening Gegevensbescherming


Privacy

Wij hechten grote waarde aan Uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen.


Indentiteit Ondernemer

  • First Quality Stamps
  • Weerribben 25
  • 8244EA Lelystad-Haven
  • Kvk: 65155491
  • Btw: NL225913987B01
  • Email:info@fqstamps.nl
  • Tel: 06-18094352

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken.

  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken.
  • Uw emailadres: Uw emailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en u deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden via de link in de nieuwsbrief. Nieuwsbrieven worden maximaal 1 x per maand gestuurd.
  • Uw telefoonnummer: Indien u uw telefoonnummer heeft ingevuld (niet verplicht) zullen wij deze alleen gebruiken indien wij een probleem ondervinden bij het verwerken van uw bestelling.
    Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.
  • Verkeergegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. (via Google Analytics) Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn.
    Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.
  • Klantenaccount: Klanten hebben de mogelijkheid om een account aan te maken waardoor zij hun gegevens (naam-adres-woonplaats-email-telefoonnummer) niet elke keer opnieuw hoeven in te voeren, klanten kunnen dit account zelf aanpassen en/of verwijderen. Op verzoek kan First Quality Stamps dit ook voor de klant doen.
  • Factuur: Van elke bestelling wordt er een papieren en een digitale factuur bewaard t.b.v. de boekhouding, er is wettelijke bewaarplicht van minimaal 7 jaar hiervoor. Facturen en boekhouding worden onderhouden door een administratiekantoor met geheimhoudingsplicht. 

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is:

Persoonsgegevens

  • De verwerking van uw bestelling.
  • De bezorging op het door u aangegeven afleveradres.
  • U op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws (indien u zich hiervoor heeft aangemeld).


Verkeergegevens

  • Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en wij zullen deze uitsluitend aan door ons gecontracteerde incassobureaus ter beschikking stellen in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn.

Uw ingevulde gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van First Quality Stamps / Mijnwebwinkel zijn de enige personen die toegang kunnen hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens. Mijnwebwinkel neemt ook alle mogelijke maatregelen om verlies of onrechtmatige verwerking van deze gegevens te voorkomen. Zo wordt er b.v. gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Consumenten hebben een mogelijkheid en het recht om een klacht neer te leggen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien daar de noodzaak voor is.

Autoriteit Persoonsgegevens:

Bezoekadres:

Bezuidenhoutseweg 30
2594 AV Den Haag

Postadres:

Postbus 93374
2509 AJ
Den Haag

 


Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid kunt u contact opnemen via de contactpagina

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 23-05-2018 - Zegels Mooi Nederland, goed ontvangen.
    Bedankt voor de mooie extra zegels
    Tot...  lees meer
  • 19-05-2018 - Bestelling 110746 goed ontvangen, foutje heel snel opgelost.
    Ga hier vaker...  lees meer
  • 19-05-2018 - Factuurnr. in goede staat ontvangen

    gr.Joop lees meer
Plaats een bericht
  • Web Shop Keurmerk
© 2010 - 2018 First Quality Stamps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel